Παρασκευή, 14 Μαΐου 2021

Επειδή από έβδομαδα αρχίζει η μεταφορά στον νέο χώρο και σταματάμε όλα τα μαγειρέματα μέχρι 15 Μαΐου όπου ξεκινάμε το μαγείρεμα στους δρομους με αρχή στο μέτρο του Αιγαλεω στις 11:00 θα σας πω τι έκανε ο άλλος ανθρωπος 14 μήνες καραντίνας Καθημερινά επίσης 12 μήνες μαγειρεύαμε 1500-2000 μεριδες φαγητού Κάθε μέρα διναμε 10-15 διαφορετικές οικογενειες τροφιμα για όλο τον μήνα Έχουμε πληρώσει 145 λογαριασμούς ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ σε οικογενειες που δεν είχαν ρεύμα και νέο Έχουμε πληρώσει σε 12 οικογενειες ενοίκια για να μην τους πετάξουν έξω Έχουμε δώσει σπίτια σε 4 οικογενειες που ζούσαν στον δρόμο Έχουμε δώσει 185 ταμπλετ σε παιδιά που δεν είχαν για να παρακολουθούν τα μαθήματα τους Ακόμα και δομές του δήμου,όπως βοήθεια στο σπιτι,κοινωνική υπηρεσία για Προσφυγες αλλά και άλλες δομές κρατικές στείλανε ανθρώπους στη Μ Αλεξάνδρου που δεν μπορούσαν να τους εξυπηρετήσουν λόγο γραφειοκρατίας Έχουμε δώσει Χριστούγεννα και Πάσχα Δωρα και τροφιμα σε 2.500 οικογενειες Επίσης σε 185 οικογενειες σε όλους τους νόμους της Ελλάδας στείλαμε τροφιμα και Δωρα Σε δομές προσφύγων ,σε δομές μεταναστών σε σωματεία όπως ΣΕΗ δίναμε τροφιμα για όλους όσους εξηπερετπυσαν Επίσης δώσαμε 12.000 ευρώ και σώσαμε έναν ανθρωπο που θα έφευγε από κοντα μας αν δεν έκανε άμεσα αφαίρεση χολής και να ξεκινούσε μετά χειμιοθεραπεια σε λεμφαδενες Δώσαμε σε 3 οικογενειες για να κάνουν το δεδομένο.να κηδέψουν τους ανθρώπους τους με αξιοπρέπεια Όλα αυτά τα κάνατε εσεις ,απλοί άνθρωποι,δομές εργαζομένων,σωματεία εργαζομένων,δομές αλληλεγγύης που βοηθούν Προσφυγες,δομές αλληλεγγύης που βοηθούν παιδιά ,όλοι μαζί χωρίς κανείς διάκριση και χωρίς καμεια απαίτηση ούτε για χρώματα ούτε για θρησκεία ούτε για εθνικότητα ,γιατί πολύ απλά οι άλλοι άνθρωποι είστε εσεις,ο άλλος είσαι εσυ!! Αλληλεγγύη αγάπη σεβασμος από όλους για όλους

3 σχόλια:

 1. Γεια σας Κυρίες και κύριοι, Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια; Είμαι η Σούζαν Μπένσον. Είμαι δανειστής και επίσης οικονομικός σύμβουλος.

  Χρειάζεστε ένα επιχειρηματικό δάνειο, ένα προσωπικό δάνειο, ένα στεγαστικό δάνειο ή ένα δάνειο για να ολοκληρώσετε το έργο σας; Εάν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συνιστούσα να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου. Παρέχουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείων, συμπεριλαμβανομένων μακροπρόθεσμων και βραχυπρόθεσμων δανείων. Για περισσότερες πληροφορίες, γράψτε μας μέσω email: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ή στείλτε μου μήνυμα στο WhatsApp μέσω: +447903159998 και λάβετε απάντηση σε μια στιγμή.

  Είμαστε μια ολοκληρωμένη εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να ικανοποιήσετε όλες τις φιλοδοξίες σας. Ειδικευόμαστε στην παροχή δομημένων λύσεων χρηματοδότησης σε ιδιώτες και εταιρείες με τον πιο αποτελεσματικό και ταχύτερο τρόπο.

  Ακολουθούν ορισμένοι λόγοι για τους οποίους πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για δάνειο.
  * Ευκολία - Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε.
  * Ευέλικτο ποσό - Αποφασίζετε πόσα θέλετε να δανειστείτε.
  * Γρήγορη άμεση χρηματοδότηση - Λάβετε το δάνειο σας εντός 24 ωρών μετά την έγκριση.
  * Ευέλικτο επιτόκιο - Προσιτό επιτόκιο 3%.
  * Υψηλά ποσοστά έγκρισης - Έχετε 99,9% πιθανότητα να λάβετε το δάνειο
  * Ευέλικτη αποπληρωμή - Πρέπει να επιλέξετε την Ημερομηνία αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για διάρκεια 1-30 ετών
  * Απλή διαδικτυακή εφαρμογή.
  * Εξατομικευμένη καθοδήγηση και εξειδίκευση.
  * Χωρίς κρυφές χρεώσεις

  Μην χάσετε μια ευκαιρία λόγω έλλειψης χρηματοδότησης. Επικοινωνήστε με την εταιρεία μου τώρα, μπορούμε να σας βοηθήσουμε με ένα δάνειο, επειδή έχουμε βοηθήσει πολλά άτομα και οργανισμούς που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο.

  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου μας, στείλτε μας το αίτημα δανείου σας μέσω
  Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
  WhatsApp / Τηλεγράφημα: +447903159998

  Οι μεσάζοντες / σύμβουλοι / μεσίτες είναι ευπρόσδεκτοι να φέρουν τους πελάτες τους και προστατεύονται 100% Με απόλυτη εμπιστοσύνη, θα συνεργαστούμε για τα οφέλη όλων των εμπλεκόμενων μερών.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Download GBWhatsapp Master Apk Most recent Rendition it is a Mode Variant of True Whatsapp
  Download and GbWhatsapp Professional Apk 2021 Highlights was Extreme and Tweaked Topics and
  Change Tone and more Folks Don't Late Get download Now

  Gb WhatsApp Pro

  GB WhatsApp Ace Apk is the best-changed rendition on the planet folks don't stand by to
  get a download now beneath and appreciate the new form

  ΑπάντησηΔιαγραφή