Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 18 /2 ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΑΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ.ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ!!

ΑΜΕΣΑ ΧΡΕΙΑΖΩΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 1 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΜΕΑ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ ΤΡΟΦΙΜΑ,ΓΑΛΑΤΑ

ΑΜΕΣΑ ΧΡΕΙΑΖΩΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 1 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΜΕΑ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ ΤΡΟΦΙΜΑ,ΓΑΛΑΤΑ,

ΑΜΕΣΑ ΧΡΕΙΑΖΩΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 1 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΜΕΑ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ ΤΡΟΦΙΜΑ,ΓΑΛΑΤΑ,ΠΕΛΤΕΔΕΣ,ΦΑΚΕΣ,ΜΠΙΣΚΟΤΑ,ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ,ΨΩΜΙ ΤΟΣΤ,ΖΑΜΠΟΝ,ΤΥΡΙ,ΧΥΜΟΥΣ ΠΟΡΤΑΚΑΛΙ,ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΑ,ΜΠΑΝΑΝΕΣ

ΑΜΕΣΑ ΧΡΕΙΑΖΩΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 1 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΜΕΑ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ ΤΡΟΦΙΜΑ,ΓΑΛΑΤΑ,ΠΕΛΤΕΔΕΣ,ΦΑΚΕΣ,ΜΠΙΣΚΟΤΑ,ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ,ΨΩΜΙ ΤΟΣΤ,ΖΑΜΠΟΝ,ΤΥΡΙ,ΧΥΜΟΥΣ ΠΟΡΤΑΚΑΛΙ,ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΑ,ΜΠΑΝΑΝΕΣ,ΜΠΟΛΑΚΙΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

ΑΜΕΣΑ ΧΡΕΙΑΖΩΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 1 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΜΕΑ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ ΤΡΟΦΙΜΑ,ΓΑΛΑΤΑ,ΠΕΛΤΕΔΕΣ,ΦΑΚΕΣ,ΜΠΙΣΚΟΤΑ,ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ,ΨΩΜΙ ΤΟΣΤ,ΖΑΜΠΟΝ,ΤΥΡΙ,ΧΥΜΟΥΣ ΠΟΡΤΑΚΑΛΙ,ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΑ,ΜΠΑΝΑΝΕΣ,ΜΠΟΛΑΚΙΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ,ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ,ΡΥΖΙ,ΡΕΒΙΘΙΑ!

ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 16/02/2013 ΘΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ΣΤΙΣ 2 ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 7 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΑΙΩΝ 54 ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΝΟΜΑ!! ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ!!

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ ΣΗΜΕΡΑ Η ΔΡΑΣΗ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ,ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΧΑΡΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΜΕΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ!! ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ(ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ,ΑΥΓΑ,ΜΠΙΣΚΟΤΑ,ΤΟΣΤ,ΖΑΜΠΟΝ ΤΥΡΙ,ΧΥΜΟΥΣ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ,ΠΕΛΤΕΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΜΕ ΕΚΕΙ. ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΣΤΙΣ 1 ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΑΠΟ ΠΛΑΤΑΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ!! Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ!!!