Τρίτη 2 Απριλίου 2013

ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ,ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΕΙΑ.ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΗΝΩΝ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΜΟΥ ΑΥΤΗΣ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΞΕΚΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ.ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ,ΩΡΑΡΙΟ 9 ΜΕ 1 ΣΤΗΝ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΔΕΙΓΜΑ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΕΙΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ,Β ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ,004 ΚΛΙΝΙΚΗ,ΔΩΜΑΤΙΟ 007.ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΗ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ,ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΧ 5 ΜΕΡΕΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ, ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΛΟΝΤΑΣ ΕΙΤΕ ΕΜΕΝΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΟΥ ,ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2105831103 ΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ,ΡΕΝΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΟ 6945990875.ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ,ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΕΝΩ ΑΙΜΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ.ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΩΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ !!!!!!!!!!!!!

                                   ΣΟΣ ΣΟΣ ΣΟΣ ΣΟΣ 


ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ( ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙ)ΓΙΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ 2 ΕΤΩΝ ΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΓΑΛΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ!! ΤΡΕΧΑΤΕ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ!!! ΤΗΛ. 6980712657 (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ)

 ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΘΗΣΕΙΟ 31.03.2013 ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΠΡΟΣΚΟΠΟΥΣ ΑΠΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!