Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012


Ευχαριστούμε πολύ όλους σας, για τη παρουσία σας στο πάρτυ των πρώτων γενεθλίων του 'Άλλου Ανθρώπου'. Η συμμετοχή σας ήταν πολύ παραπάνω από ότι περιμέναμε κ λόγω της βροχής. Περάσαμε κ εμείς σούπερ, μέχρι κ τη στιγμή του ατυχήματος του μέλους της Κοινωνικής Κουζίνας. Σιδεροκέφαλη!
Ευχαριστούμε πρώτα από όλα τη Μαριάννα, τη Ζωή κ τη Σαβίνα για την άμεση βοήθεια τους στο περιστατικό της φίλης μας Αλίρας.
Ευχαρίστουμε τον Ορίζοντα Γεγονότων για τη φιλοξενία τους, καθώς κ τους ΑΕΡΑ ΠΑΤΕΡΑ, τους Ούζο The Band, τους Djembelocos, τον Αχιλλέα για την ωραία μουσική που μας έπαιξε, καθώς κ την Άλισον που καθόταν έξω μαζί μας στη βροχή, τραγουδούσε κ έπαιζε με το ακορντεόν της, παρά την ασθένεια της.
Ευχαριστούμε τη Μάρω Κουρή, το Δημήτρη Μπούρα κ την Αλίρα για τις φωτογραφίες που μας πρόσφεραν.
Ευχαριστούμε πολύ τον Γιώργο τον Καλλιτέχνη για την ιδέα κ το εικαστικό της αφίσας.

Ευχαριστούμε τις εκδόσεις Άπαρσις (Γιώργο Ευσταθίου, Έλενα Αγγελοπούλου κ Θοδωρή Πάσχο), για την προσφορά τους στις αφίσες του πάρτυ που τυπώσαμε.
Ευχαριστούμε πολύ το Γιάννη Μαλατάντη για την προσφορά του για όλο τον ηχητικό εξοπλισμό.
Ευχαριστούμε κ τον Franz Art Base k την Ασσύμετρη Κομπανία στις Βρυξέλλες για την οικονομική βοήθεια που μας προσφέρουν τους τελευταίους 8 μηνες κ τη Λίνα Κωνσταντινοπούλου με την ομάδα τους από τις Βρυξέλλες, για το μπαζάρ που κάνανε για εμάς.
Το Μαράκι από το Τρίπορτο, για την προσφορά της στη χρήση του αυτοκινήτου κ για τη φιλοξενία τους κάθε Τετάρτη στα πάρτυ μας.
Το Βασίλη, τη Μαίρη, το Δημήτρη από το καφενειο Τυφλόμυγα για την πολύτιμη βοηθεια τους κ τη φιλοξενία τους όλο αυτον τον καιρό.
Κ τέλος ευχαριστούμε όλα τα παιδιά της παρέας της κούζίνας, Μαριάννα- Μήτσο- Γιάννη- Μαρία- Νικολέττα- Σοφία- Ρενάτα- Νεκτάριο- Σοφία_2, που δούλεψαν από τις 12 το πρωί έως αργά το βράδυ για να φροντίσουν τον κόσμο.
Τέλος ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που παρευρέθηκε στις δράσεις της κουζίνας όλο αυτό το χρόνο, καθώς κ τα παιδιά που ξεκίνησαν την κουζίνα πριν ένα χρόνο κ δυστυχώς δεν είναι πια μαζί μας, αλλά συνεχίζουν σε άλλες κοινωνικές κ αλληλέγγυες δράσεις. Ευχαριστούμε τη συλλογική κουζίνα El Chef, για τη φιλοξενία κ την αμέριστη βοήθεια τους, τους πρώτους 6 μηνες της λειτουργίας μας.
Πάνω από όλα ευχαριστούμε τον απλό κόσμο, τον περαστικό, για τη βοήθεια που πρόσφεραν από το υστέρημα τους, καθώς κ όλο τον κόσμο που μας τίμησε κ έφαγε μαζί μας στις καθημερινές μας δράσεις.