Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

              ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ANAΓΚΕΣ ΑΜΕΣΕΣ


ΧΡΕΙΑΖΩΜΑΣΤΕ ΜΠΟΛΑΚΙΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ(ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ 6 ΕΥΡΩ ΤΑ 100)
ΧΡΕΙΑΖΩΜΑΣΤΕ ΓΑΛΑΤΑ ΕΒΑΠΟΡΕ,ΠΑΝΕΣ  ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ ,ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ,ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ ΑΝΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΙΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ,ΚΑΠΕΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΙΟ.
ΧΡΕΙΑΖΩΜΑΣΤΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΚΟΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ,ΚΙΜΑ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ,ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ,ΠΑΝΣΕΤΕΣ,ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΨΗΣΙΜΟ.

Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ BEATS PARTY ΣΤΙΣ 05-07 ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ

Επειδη χρειαζωμαστε εκ νεου φορτηση μπαταριων για τον επερχομενο χειμωνα για να αντεξουμε και να συνεχισουμε αυτο που κανουμε στις 5 Ιουλιου ημερα Σαββατο ειναι το κλεισιμο της κοινωνικης κουζινας ο αλλος ανθρωπος δωρεαν φαγητο για ολους για καλοκαιρι και το γιορταζουμε με αυτο τον τροπο https://www.facebook.com/events/863424457020673/?ref_notif_type=event_mall_comment&source=1
Ειστε προσκεκλημενοι ολοι και θα χαρουμε να ειστε κοντα μας για να διασκεδασουμε και να μιλησουμε για το τι καναμε απο περισυ το καλοκαιρι μεχρι σημερα. Επισης μας ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ 1999 και αποφασισαμε να το δεχτουμε και χρειαζωμαστε γυρω στα 1500 ευρω για να παρουμε πινακιδες ,να το ασφαλισουμε και να το γυρισουμε σε υγραεριο,για αυτον ακριβως τον λογο θα υπαρχει και κουτι οικονομικης ενισχυσεις για το αυτοκινητο.
Εκτος απο ολα αυτα ειπαμε να κανουμε το παρτυ μαζι με το σπιτι των ανεργων του μεταξουργειου και τους μουτσα τρελα για να συμετεχουμε ολοι μαζι σε κατι που θα κανει χαρουμενους τους ανθρωπους σε αυτη την γειτονια της αθηνας. Το παρτυ ,η ετοιμασια ειναι καθαρα αυτοδιοργανωμενο απο ολους εμας για ολους εμας.Περιμενω να συμετεχετε οσοι μπορουν και θελουν σε αυτο μας το εγχειρημα και που ξερετε μπορει να ειναι η αφετερια για να το κανουμε καθε χρονο σε διαφορες περιοχες της αθηνας και οχι μονο γιατι οχι να μην γινετε και σε αλλες γειτονιες απο τους ανθρωπους για ολους τους ανθρωπους!!

Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 09-06 ΕΩΣ 15-06 ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟ,ΦΑΛΗΡΟ,ΔΕΛΗΓΙΩΡΓΗ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ,ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΑ Λ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΧΑΜΟ ΣΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 14 ΚΑΙ 15 ΚΑΙ ΟΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ