Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

ΠΑΡΤΥ ΣΗΜΕΡΑ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ

Σήμερα
Ώρα από τις 8:30 μ.μ. μέχρι τις 1:00 π.μ.
Πού
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΥΦΛΟΜΥΙΓΑ ΠΛΑΤΑΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ
Περιγραφή
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 20:30 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΠΛΑΤΑΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ(ΚΑΦΕΝΕΣ ΤΥΦΛΟΜΥΙΓΑ) ΜΑΖΕΥΩΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΩΝΤΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ. ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΚΡΕΑΤΩΝ ΓΙΑ ΨΗΣΙΜΟ ΔΕΧΤΕΣ!!
ΑΠΟ ΜΟΥΣΙΚΗ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΙΘΑΡΕΣ ,ΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΑΚΙΑ,ΤΟ ΑΡΚΟΝΤΕΟΝ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΜΙΚΡΟΦΩΝΙΚΕΣ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΗΧΟΥΝ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΕΛΩΝΤΩΝ

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

http://www.alpha989.com/Media.aspx?a_id=1338&item=9187&prodId=107

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ "ΔΗΘΕΝ" ΚΥΡΙΕΣ ΦΙΛΕΣΠΛΑΧΝΕΣ

ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ ΟΛΕΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΡΧΕΣΤΕ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΠΗΘΥΜΕΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΔΕΑ. ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΟΣΑ ΠΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΓΡΑΦΤΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΤΙΔΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!! ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΡΗΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΤΕ ΤΟ ΨΩΝΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΩΠΑΘΙΑ ΣΑΣ!! ΟΥΣΤ ΒΡΕΕΕ!! 

ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΤΑΚΤΟΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΟΥΜΕ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ( ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ) ΣΤΙΣ 1 ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ!!

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΕΘΕΛΩΝΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ


https://www.facebook.com/events/168241080043423/?notif_t=plan_user_joined


    • από τις 8:30 μ.μ. μέχρι τις 1:00 π.μ.
  • ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΥΦΛΟΜΥΙΓΑ ΠΛΑΤΑΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ
  • ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 20:30 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΠΛΑΤΑΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ(ΚΑΦΕΝΕΣ ΤΥΦΛΟΜΥΙΓΑ) ΜΑΖΕΥΩΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΩΝΤΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ. ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΚΡΕΑΤΩΝ ΓΙΑ ΨΗΣΙΜΟ ΔΕΧΤΕΣ!!
    ΑΠΟ ΜΟΥΣΙΚΗ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΙΘΑΡΕΣ ,ΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΑΚΙΑ,ΤΟ ΑΡΚΟΝΤΕΟΝ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΜΙΚΡΟΦΩΝΙΚΕΣ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΗΧΟΥΝ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΕΛΩΝΤΩΝ