SOCIALE KEUKEN "DE ANDERE MENS"


Het idee van de Sociale Keuken "De Andere Mens" is begonnen toen wij op de straatmarkten van Athene, mensen van alle leeftijden zagen, verschillende etniciteit en sociale klassen, op zoek naar afval van levensmiddelen die niet meer voor consumptie kunnen worden verkocht. De eerste reactie, bijna als vanzelfsprekend, was om thuis maaltijden te koken, maaltijden waarvan wijzelf eten, en deze te verdelen op de markt. We vroegen de marktkooplui om ons één product van de marktkraam af te staan om ook een volgende dag het initiatief voort te kunnen zetten. 

Het idee van de sociale keuken "De Andere Mens" is een bewegende weergave van solidariteit en liefde voor anderen, in de hoop geweten wakker te maken en andere soortgelijke acties van andere mensen en groepen op gang te brengen. We doen niet aan filantropie of liefdadigheid.

We besloten om de maaltijd op de straat te koken en om samen te eten, om iedereen bij elkaar te brengen en om daarmee de schaamte weg te nemen die iemand waarschijnlijk voelt bij het aannemen van distributie voedsel.


ACCOUNT NUMBER NATIONAL
BANK OF GREECE

IBAN GR7801100840000008460940235 PANAGOULA M. POLYCHRONOPOULOU
SWIFT / BIC: ETHNGRAA.

Account: https://www.paypal.me/oallosanthropos
https://gogetfunding.com/social-kitchen-the-other-human/


4 σχόλια: