Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

                  ΤΡΟΦΙΜΑ ΤΕΛΟΣ


ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΣΕΜΠΤΕΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΠΛΑΤΑΙΩΝ 55 ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ,ΑΠΟ ΤΙΣ 12 ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΩΝΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ( http://oallosanthropos.blogspot.gr/p/blog-page_7.html ) ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ,ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.


ΜΠΟΛΑΚΙΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ( Σωκρατους & Σοφοκλεους 6 ευρω τα 100)
ΖΥΜΑΡΙΚΑ( μακαρονια,πεννες,κριθαρακι) ΣΟΣ
ΟΣΠΡΙΑ(φακες,φασολια,ρεβυθια) ΣΟΣ
ΚΡΕΑΤΑ( κοτοπουλα,κιμας μοσχ;αρισιος) ΣΟΣ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΣΟΣ
ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ (πελτεδες,πουμαρο,κοκανσε) ΣΟΣ
ΛΑΧΑΝΙΚΑ ( πιπεριες,κολοκυθακια,καροτα,κρεμυδια,πατατες)
ΚΑΦΕΔΕΣ( ελληνικος,γαλλικος,νες,τσαι) ΣΟΣ
ΖΑΧΑΡΗ  ΣΟΣ
ΠΡΩΙΝΟ ( βουτηρο,μελι,ψωμακια,τυρι τοστ,κεικ,μπισκοτα,βουτηματα,μπισκοτα) ΣΟΣ
ΧΑΡΤΙΚΑ ( ρολο κουζινας,χαρτι υγειας,χαρτοπετσετες) ΣΟΣ
ΑΠΟΡΥΠΑΝΤΙΚΑ ( χλωρινη,υγρο πιατων,αζαξ για πατωματα) ΣΟΣ
ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ( πιπερι,κιμινο,τζιντζερ,καρυ,μπαχαρι,παπρικα καπνιστη,δεντρολιβανο,θυμαρι,θρουμπι,σελινο,μαιντανος,αστραγκον,λεβαντα)
ΕΙΔΗ ΜΠΑΝΙΟΥ( σαμπουαν,αφρολουτρο,ξυραφακια,αφρος ξυρισματος)ΣΟΣ
ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΟΣ

ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΡΙ 'ΕΜΠΟΔΙΑ'

Αυτες ειναι τρεις φωτο που δειχνουν τα 'εμποδια', δηλαδη καποιος εσπασε παλι το τζαμι του αυτοκινητου εξω απο το σπιτι στην πλαταιων,το αλλο αυτοκινητο εμεινε απο πολαπλασιαστη στην επιστροφη,το ποδι μου ειναι σαν πεπονι αργιτικο,και το σπιτι της οδου Πλαταιων πλημηρισε απο βρυση που εμεινε ανοιχτη.Παρα ταυτα ομως τιποτα πια δεν σταματαει την δυναμη της αλληλεγγυης,συνεχιζουμε κανονικα οκες της δρασεις της κουζινας μαζι με ολους τους αλλους ανθρωπους που υπαρχουν παντου,οσο περισσοτερα εμποδια τοσο περισσοτερη ορεξη και δυναμη εχουμε για να τα ξεπερασουμε γιατι πολυ απλα εχουμε το μεγαλητερο οπλο που τιποτα δεν μπορει να το σταματησει.Ποιο ειναι αυτο? Ελατε τωρα που δεν ξερετε??Εσεις ,εμεις,ολοι μας ειμαστε ΕΝΑ. Αλλληλεγγυη λεγετε,αγαπη,σεβασμος,αξιοπρεπεια!!ΑΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΝΤΟΥ!!!!




 ΜΥΤΙΛΗΝΗ 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΕΡΜΟΥ 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ















Κυριακή 14 Αυγούστου 2016

                                  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΠΑΜΕ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400.000 ΜΕΡΙΔΕΣ ΦΑΓΗΤΟΥ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΕΤΗΧΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΧΡΕΙΑΖΩΜΑΣΤΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΠΛΟΙΟ ΜΕ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΜΕ ΙΧ (ΥΙΗ 9919) ΚΑΙ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ(ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ& ΕΛΕΝΗ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ) ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.26  ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΧΙΟ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΕΙ ΚΟΥΖΙΝΕΣ ΚΑΙ 31 ΑΓΟΥΣΤΟΥ ΧΡΕΙΑΖΩΜΑΣΤΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΣΑΜΟ.ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗΣ  ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΔΡΑΣΕΙΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ,ΤΟΝ ΛΟΥΚΑ,ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ,ΤΟΝ ΕΝΤΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΒΙΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΡΑΘΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ.ΤΟ ΤΗΛΚΕΦΩΝΟ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΟΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟΤΕ!!!
ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΑΠΟ 7 ΕΩς 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ