Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

                                             ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


   ΛΟΓΩ ΕΛΕΙΨΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΙΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΕ!! ΧΤΕΣ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ,ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ,ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΡΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΘΟΥΝ ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ.ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΟΣΟΥΜΕ!! ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ  8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟ ΚΑΖΑΝΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΡΑΚΟΜΕΛΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΕΙΟ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΒΑΣΙΛΗ!! ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΟ ΦΙΛΟ ΜΑΣ!! ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 11 ΜΕ 12 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΒΑΠΤΙΣΗ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΟ ΠΡ.ΔΑΝΙΗΛ(ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΣΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΜΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΤΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ!! ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!!!

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΕΣ ΤΟΥ

www.easysundays.info !! ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΙΤΟΥ(150) ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΣΙΜΟ ΔΑΝΕΙΚΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ (200) ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ (65)ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ(125) ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ(50) ΚΩΣΤΑΣ(50) ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ (65) ΒΕΝΖΙΝΗ (50) ΜΠΟΛΑΚΙΑ 1000 (60) ΚΟΥΤΑΛΟΠΗΡΟΥΝΑ 1000(60)!!!!
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΑΥΤΟΚΙΝΙΤΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΛΟΓΟ ΣΕΡΒΙΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ!! ΑΜΕΣΑ ΧΡΕΙΑΖΩΜΑΣΤΕ ΜΠΟΛΑΚΙΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΥΤΑΛΟΠΗΡΟΥΝΑ,ΑΜΕΣΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ(ΚΟΛΙΑΝΤΡΟΣ,ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ,ΜΠΑΧΑΡΙ,ΚΙΜΙΝΟ,ΤΖΙΝΤΖΕΡ,ΚΑΡΥ,ΠΑΠΡΙΚΑ ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΣΤΗ,ΠΙΠΕΡΙ ΑΣΠΡΟ,ΜΙΓΜΑ ΓΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΟΥΠΑΣ) ΠΕΛΤΕΔΕΣ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ!!!!!