Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Το να μου λεει καποιος οτι θα διωξεις αυτον και θα παρεις αυτον που σου λεω εγω αν θελεις να εχεις νερο στο χωραφι σου επειδη,αυτη την εποχη εχω εγω τα κλειδια της βανας,θα του πω να παει να πηδηχτει και θα κατουραω συνεχεια μεχρι να πονεσουν τα νεφρα μου για να ποτισω το χωραφι μου μεχρι να βγαλω τα κλειδια. Και ολα αυτα τα λεω ξερωντας ΟΛΟΙ οτι δεν ειμαι με κανενα κομα, τέλεια, Ταμπέλα γενικά,αλλα μόνο με τον άνθρωπο,αλλα τον τσαμπουκα δεν τον γουσταρω,ούτε θα μου τον επιβάλει κανενας.Οποτε για ολους αυτους τους λογους,του κατουρηματος,αν εχει βγαλει τιποτα το χωραφι απο το κατουρημα,που κάτι έβγαλε, αυτή την εικόνα, που για μενα είναι ο κόσμος που θέλω να ζω και προσκαλώ σε όσους αρέσει να το κάνουν και οι ίδιοι αυτό που θέλουν με τον τρόπο που το θέλουν χωρίς να παίρνουν εντολές από κανέναν ,ούτε από τα εξού αστικά θέλω του εαυτού τους,παρά μόνο από την ψυχη τους!!
ΔΩΡΕΑΝ ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ * FREE FOOD FOR ALL

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ
   ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ Η΄ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ Η΄ΜΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ (HOW YOU CAN HELP)

Aνάγκες

PayPal Account: https://www.paypal.me/oallosanthropos

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ  084/609402-35 και
IBAN GR7801100840000008460940235 Παναγουλα Πολυχρονοπουλου  του Μιχαηλ
 SWIFT / BIC: ETHNGRAA.


3 σχόλια:

 1. Thanks for posting this info. I just want to let you know that I just check out your site and I find it very interesting and informative.

  norton.com/setup

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Nice knowledge gaining article. This post is really the best on this valuable topic.

  mcafee.com/activate

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. canon.com/ijsetup is a website to download Canon printer drivers, you can also visit canonsetup-canon.com/ijsetup website for same.Some factors need to be in mind while choosing an inkjet printer for you. Later, you can easily set up your Canon printer through drivers from wireless connection, USB, and a few components. The setup process for every Canon model is almost similar, however the download through http //ij.start.cannon or https //ij.start.cannon and installation process may differ. | ij.start.cannon

  ΑπάντησηΔιαγραφή