Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Walking with my feet from Athens to Thessaloniki aiming to strengthen the awaking of conciousness so that solidarity also walks as further as possible.
I will be walking 15 klm every day starting from Keramikos towards Thessaloniki.
With the stroller of the Social Kitchen "The other Human", loaded with the pot -the paddle of hope- and the gas bottle, I will be cooking every day at 4 o'clock in whatever place I am.

Soon there will be a map with the places and the dates so that you know where and when to find us cooking.

Επειδη με ρωτατε γιατι σας λεω οτι:
Οι λογοι και οι στοχοι της πορειας αφυπνισεις ειναι οι εξεις:
1) Στοχος της ΙΔΕΑΣ της Κοινωνικης Κουζινας Ο Αλλος Ανθρωπος,απο την πρωτη ημερα που ξεκινησε ειναι αυτο που κανουμε εμεις να γινει και απο αλλους ανθρω πους ,ομαδες,συλλογικοτητες με στοχο τηνη αγαπη,τον Σεβασμο και την Αλληλεγγυη σε καθε γειτονεια.Επειδη πιστευω οτι οταν λεμε οτι πρεπει να γινει κατι πρεπει να το κανουμε εμεις που το λεμε για να δει ο ανθρωπος οτι ειναι εφικτο και οτι μπορει να το κανει και οποιοσδηποτε βλεποντας σε να το κανεις ειναι πιο εντιμο και πιο καθαρο.
2) Ειναι να μαζευτουν χρηματα για να μην ξαναπερασουμε το αγχος που περασμε τον Νοεμβριο με τα εξοδα του σπιτιου και αν τα καταφερουμε να παρουμε ενα αυτοκινητο για να συνεχισουμε τις δρασεις και πιο μακρια απο την Αθηνα και τις μεγαλες πολεις.
Αυτο ΔΕΝ σημαινει οτι θα παροω χορηγιες απο εταιρειες,σουπερ μαρκετ,δημους,και γενικα οτι κρατικο αλλα μονο απο ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που συνεχιζουν να προσφερουν απο το υστερημα ή το περισευμα τους επειδη γουσταρουν την ΙΔΕΑ του ΑΛΛΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
3) Να μαζευτουν ανθρωποι απο νησια και να δουν οτι μπορει να γινει παντου και ταυτοχρονα μολις τελειωσει να γινει το ιδιο σε καθε λιμανι νησιου καθημερινα.
Αυτα ολα λοιπον ειναι οι λογοι που γινετε το ταξιδι συν το οτι γουσταρω πολυ να το κανω σαν ανθρωπος,πιστευοντας οτι θα γνωρισω ανθρωπους που δεν θα ειχα την δυνατοτητα να επικοινωνησω μαζι τους με αλλο τροπο.
Οσοι λοιπον θελουν να βοηθησουν σε αυτη την προσπαθεια μπορουν να το κανουν ως εξεις:
1) Να συμμετεχουν στο μαγειρεμα σε καθε περιοχη που θα μαγειρευουμε.
2)Να μας παρεχουν φιλοξενια σε σπιτια ή ξενοδοχεια γθια να ξεκουραζωμαστε και να κανουμε και κανενα μπανιο.
3) Οταν μας βλεπουν στον δρομο και μετα το μαγειρεμα να με παιρνουν με αυτοκινητο και να με πηγαινουν στο πλησιεστερο μερος που θα εχει καπου να κοιμηθουμε και να κανουμε ενα μπανιο.
4) Να συνησφερουν οικονομικα στον γνωστο λογαριασμο ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ 084/609402-35 και
IBAN GR7801100840000008460940235 Παναγουλα Πολυχρονοπουλου του Μιχαηλ
SWIFT / BIC: ETHNGRAA.
Paypal Account: https://www.paypal.me/oallosanthropos

1 σχόλιο: