Σάββατο 8 Απριλίου 2017

Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

                                    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μια ιδεα της Βασως απο την Σαλαμινα ειναι αυτη.Λεμε να κανουμε ενα μαγειρεμα διαμαρτηριας στην Πλ. Συνταγματος ολες οι Κοινωνικες κουζινες του Αλλου ανθρωπου που βρισκοντε στην Αθηνα και Σαλαμινα και οποια αλλη συλογικοτητα θελει,για τα τερατουργηματα με χημικα που γινονται στις χωρες που μαστιζοντε απο πολεμους,οπως Συρια (χημικα σε παιδια) Αφγανισταν (αποκεφαλισμοι γυναικων ανδρων και παιδιων) Σομαλια (εκτελεσεις ανθρωπων ολων των ηλικιων),Ιραν ( χριστιανοι,ομοφυλοφιλοι εκτελουνται) Ιρακ ( βομβες σε σχολεια ,νοσοκομεια) και διαφορα αλλα που ετσι και τα γραψουμε δεν θα κανουμε τιποτα αλλο.Η ημερωμηνια θα ειναι το πρωτο Σαββατοκυριακο του μαιου,6 & 7 Μαιου δηλαδη.Αν υπαρχει η δυνατοτητα για φωτο και ανθρωποι απο αυτες τις χωρες να μιλησουμε θα ειναι σουπερ!!!Περιμενω σχολια και απαντηση. Εμεις θα το κανουμε,αν ειναι να γινει και σε αλλες πολεις που υπαρχει κοινωνικη κουζινα ο αλλος ανθρωπος αλλα και αλλες συλογικοτητες θα ειναι ακομα πιο σουπερ.Αυτοοργανωμενα,χωρις καμεια σκοπιμοτητα και χωρις καμεια ταμπελα.Ανθρωποι υπερ ανθρωπων με αιτημα να σταματησουν επιτελους οι σφαγες

Τρίτη 4 Απριλίου 2017

" Έχω ένα όνειρο, ότι μια ημέρα, οι γιοι πρώην σκλάβων και οι γιοι πρώην ιδιοκτητών σκλάβων θα καθίσουν δίπλα-δίπλα στο τραπέζι της αδελφοσύνης.
" Μάρτιν Λούθερ Κινγκ 
Σαν σημερα το 1968 δολοφονηθηκε απλα για τις ιδεες του,που ηταν αγαπη,σεβασμος και αλληλεγγυη μεταξυ ολων των ανθρωπων,δολοφονηθηκε απο κτηνη που φοβουντε αυτες ακριβως τις ιδεες οπως κανουν και σημερα κτηνη που φοβουντε αυτες της ιδεες!!

Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

                ΔΡΑΣΗ ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Μιχαλης,Βασω,Ερικα,Ειρηνη,Φωτης,Σισυ,Χουσειν,Δημητρης,Ελενα,Κωνσταντινος,10 εισιτηρια ακτοπλοικα για Μυτιληνη με αναχωρηση Μ.Πεμπτη 13 Απριλιου και επιστροφη 19 Απριλιου και ενα αυτοκινητο ιχ.Σαλαμινα,Χαιδαρι,Αθηνα,Κεραμεικος και Μυτιληνη παμε να κανουμε πασχα ,να ψησουμε και να μαγειρεψουμε για 1000 ανθρωπους, με ΟΛΟΥΣ τους ανθρωπους,ντοπιους και προσφυγες μαιζ. Γιορταζουμε την αγαπη ολοι μαζι. Οποιος μπορει οτι μπορει!!

4ο Πασχαλινο Χαριστικο Μπαζαρ Αλλου Ανθρωπου

Σας προσκαλουμε την Μεγαλη Τεταρτη 12 Απριλιου οπως καθε χρονο κανουμε το Πασχαλινο χαριστικο μπαζαρ μοιραζοντας σε ολα τα παιδια ειτε ΔΕΝ εχουν,ειτε εχουν πασχαλινες λαμπαδες,τσουρεκια,αυγα και δωρακια σε ολα τα παιδια..Γιατι η Αλληλεγγυη ειναι το οπλο μας και το χαμογελο των παιδιων ειναι η δυναμη μας.

Οσοι μπορουν και θελουν μπορουν να φερνουν στην Πλαταιων 55 στον Κεραμεικο απο τις 10 το πρωι εως στις 7 το απογευμα λαμπαδες,τσουρεκια,πασχαλινα αυγα και αλλα πασχαλινα δωρακια για ολα τα παιδια.Θα υπαρχει μπουφες με νηστισιμα,μουσικη,χυμοι για ολους.Οποιος φερνει θα παιρνει και ενα δωρο για το παιδακι του ή για τον ιδιο,γιατι η αλληλεγγυη δεν ειναι λυπηση ειναι χαρα και η χαρα ειναι το ιδιο ειτε προσφερεις ειτε δεχεσε.Σας περιμενουμε ολους λοιπον!!

Κυριακή 2 Απριλίου 2017

ΦΩΤΟ ΑΠΟ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΩΣ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΕ ΘΗΣΕΙΟ,ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ,ΕΡΜΟΥ,ΠΑΤΡΑ,ΜΥΤΙΛΗΝΗ,ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,ΛΑΡΙΣΑ,ΔΕΛΦΟΥΣ,ΠΕΙΡΑΙΑΣ,ΕΞΑΡΧΕΙΑ,ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ,ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑΣ,ΧΑΙΔΑΡΙ,ΣΑΛΑΜΙΝΑ,ΟΔΟ ΑΘΗΝΑΣ ΒΑΡΒΑΚΕΙΟ