Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

                                     ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Ειναι για γελια ετσι οπως τα λενε τελικα ορισμενα καναλια οτι με βραβευσαν και μου εδωσαν ενα εκατομυριο ευρω,αλλα τα μεγαλητερα γελια ειναι οταν μου το λενε ανθρωποι που το εχουν πιστεψει. Αντε να το ξαναπω οτι αυτο που βραβευτικρ ειναι μια βαση δεδομρνων του δημου αθηνων που εκει εχει μεσα διαφορες συλλογικοτητες που το βλεπουν οι ανθρωποι και πανε οσοι εχουν αναγκη απο κατι,γιατρο,φαγητο,εργασια,στεγη κ.λ.π,.ΑΥΤΟ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ,ΤΟ ΣΥΝΑΘΗΝΑ,ΕΤΣΙ ΛΕΓΕΤΕ ΑΥΤΗ Η ΠΛΑΤΗΦΟΡΜΑ,Ο ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ..Αυτα και τα γελια συνεχιζωνται.. 

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

                                  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Ενημερωνουμε οτι αυριο Παρασκευη μετα το μαγειρεμα στο Θησει η κοινωνικη κουζινα θα αναχωρηση για Ιερισσο Χαλκιδικης για να δραση εκει και αν προλαβουμε να παμε στις Σερρες 'η στην Θεσσαλονικη. Οι δρασεις το Σαββατοκυριακο θα γινουν κανονικα στην Αθηνα οπως ακριβως λεει το προγραμμα . Οποιος-α θελει να στηριξει οικονομικα ξερει τον τροπο(μεσα απο εδω http://oallosanthropos.blogspot.gr/p/blog-page_4.html.

Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

                  ΦΩΤΟ ΑΠΟ 14 ΕΩΣ 21 ΣΕΜΠΤΕΜΒΡΙΟΥ




















Δελτίο Τύπου: Οι Ποιητές των δρόμων συναντούν τον «Άλλο άνθρωπο»


Inbox
x
 

Δημοπρασία έργων τέχνης και παράσταση θεάτρου δρόμου με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της κοινωνικής κουζίνας «ο άλλος άνθρωπος», στην «Μπιέλα», Κορυτσάς 14 και Πέλλης, στον Βοτανικό. Δευτέρα 22-9-2014 , Ώρα έναρξης 18:30 

Η ιδέα της κοινωνικής κουζίνας "Ο Άλλος Άνθρωπος" 
είναι μια κίνηση αλληλεγγύης και ένδειξης αγάπης προς τους συνανθρώπους μας,
με την ελπίδα να αφυπνιστούν συνειδήσεις
και να γίνουν και άλλες παρόμοιες δράσεις από άλλους ανθρώπους και ομάδες.
Δεν κάνουμε φιλανθρωπία, ούτε ελεημοσύνη.
Μαγειρεύουμε ζωντανά, τρώμε όλοι μαζί και ζούμε όλοι μαζί!
Ένα γεύμα με συνανθρώπους μας στο δρόμο. 
Έλα μαζί μας να κάνουμε την καθημερινότητά μας πιο όμορφη!
Δημοπρασία έργων τέχνης και παράσταση θεάτρου δρόμου με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της κοινωνικής κουζίνας «ο άλλος άνθρωπος», στην «Μπιέλα», Κορυτσάς 14 και Πέλλης, στον Βοτανικό. Δευτέρα 22-9-2014 , Ώρα έναρξης 18:30 

Τα έργα που θα βγουν σε δημοπρασία:

Myrto Tsivola Lambropoulou με την handmade collection από Rainbow Loom (TM) rubber bands σε πρωτοποριακά δημιουργήματα για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Έφη Νόϊφελτ: Σειρά σκίτσων με τίτλο ¨Νοηματική γλώσσα" Πρόκειται για μιά σειρά σκίτσων απο μολύβι και κάρβουνο που δίνουν έμφαση στις χειρονομίες που "βουβά" εξηγούν το αίσθημα και το συναίσθημα. Τα λόγια είναι περιττά!

Constantinos Artyfact:Έκθεση φωτογραφίας.

Τάσος Σκλαβούνος: Ξυλοφωτογραφία τυπωμένη με χάρτινους τσίγκους σε ξύλο θαλάσσης με τρεις επιστρώσεις βερνικιών και τεχνικές καψίματος. Διάσταση 23x65. Τίτλος: Γυμνό

Η θεατρική παράσταση:
Ποιητές των δρόμων
Υπάρχουν κάποιοι ποιητές που φοράνε σκισμένα τζιν ή αθλητικά παπούτσια και γυρνάνε στους δρόμους. Υπάρχει ένα είδος ποίησης που γράφεται σε καθημερινή γλώσσα και αποφεύγει τους λυρισμούς. Υπάρχουν κάποια ποιήματα που είναι θυμωμένα, επιθετικά, σαρκαστικά και μοιάζουν με κραυγές. Και καμιά φορά αυτά που λένε οι άνθρωποι, που δεν είναι ποιητές, όταν μιλάνε για τους φόβους τους, τις ελπίδες τους, τα όνειρά τους, είναι κι αυτά ποίηση. 
Μια θεατρική παράσταση φτιαγμένη για να παιχτεί στους δρόμους, με ποίηση από ανθρώπους που βγήκαν και βίωσαν τους δρόμους, με φράσεις των ανθρώπων που κάθονται και παρακολουθούν την παράσταση στον δρόμο, με δράσεις που αναπαριστούν την ομορφιά αλλά και την ασχήμια των δρόμων. 
Γιατί η ζωή η ίδια είναι εκεί έξω, στον δρόμο. 
Κατερίνα Γώγου, Νικόλας Άσιμος, Παύλος Σιδηρόπουλος, Jim Morrison, Manu Chao, Tom Waits και εμείς και εσείς. 
Σύλληψη - σκηνοθεσία: Μαίρη Μαραγκουδάκη 
Φωτισμοί- video art: Τάσος Σκλαβούνος 
Παίζουν: Δάφνη Ατία, Φανή Γιαννακοπούλου, Χρήστος Χατζημιχαήλ, Μαίρη Μαραγκουδάκη 
Η παράσταση πρωτοπαίχτηκε στις 28 Ιουλίου 2014 
Στον πεζόδρομο Θεμιστοκλέους στα Εξάρχεια 
με σκοπό την στήριξη των κατοίκων 
στον αγώνα τους ενάντια στις μαφίες και τα ναρκωτικά