Τρίτη 28 Μαΐου 2019


H Kοινωνικη Κουζινα Ο Αλλος Ανθρωπος μαζι με τους Ανθρωπους Αγαπης ενωνουν τους ανθρωπους με οχημα την μουσικη και σας προσκαλουν στην συναυλια αλληλλεγγυης και αφυπνισης συνηδεισεων με στοχο τον σεβασμο στην διαφορετικοτητα της επιλογης στον καθε ανθρωπο ακομα και διαφωνωντας με αυτη,εκτος των φασιστων.
Παραδειγμα η μουσικη στηριζετε σε 7 διαφορετικές νοτες ότι ειδος μουσική και αν παιζεις ‘η ακους και το ανθρωπινο αιμα ειναι 6 διαφορετικες ομαδες,αλλα εχει το ίδιο χρωμα, βαθύ κατακόκκινο από οποία εθνικοτητα και αν είσαι, για το καλυτερο αποτελεσμα,ετσι ενωνωνται ολοι μαζι για ενα σκοπο,αυτον της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ,ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟΥ και της ΑΓΑΠΗΣ μεταξυ ολων.
Ο σκοπος της συναυλιας των διαφορετικων ειδων μουσικης και των διαφορετικων ανθρωπων ειναι να μαζευτουν τροφιμα,χρηματα και φαρμακα για αυτες τις δυο κινησεις αλληλεγγυης που δρουν σε διαφορετικα σημεια του πλανητη με κοινο σκοχο τον ανθρωπο, ο Αλλος Ανθρωπος με οχημα το φαγητο αφυπνιζει και ενωνει συνηδησεις και οι Ανθρωποι Αγαπης χρειαζετε το φαγητο για το ορφανοτροφειο σπου εχει φτιαξει στο Μπουρουντι της Αφρικης για 650 παιδια με νηπηαγωγιο,δημοτικο,γυμνασιο και Λυκειο αλλα και με την μεταφορα νερου φτιαχνωντας βρυση με ποσιμο νερο και φυσικα για την σιστιση ολων αυτων των παιδιων που μακαρονια ειναι το φιλετο τους και μπορει να μην εχουν φαει ποτε.
Ο «Άλλος Άνθρωπος», δεν είναι μια φιλανθρωπική οργάνωση όπου οι περισσότερο ευνοούμενοι βοηθούν τους αναξιοπαθούντες. Είναι μια αυτοδιαχειριζόμενη δράση, όπου όσοι συμμετέχουν ευνοούνται. Όλοι είναι ίσοι γύρω από την κατσαρόλα, μαγειρεύουν μαζί και τρώνε από το ίδιο φαγητό και ας είναι διαφορετικοί από κάθε άποψη.
Για να γίνει ένα μαγείρεμα όμως, έχει ήδη προηγηθεί μια κινητοποίηση άλλων ανθρώπων, οι οποίοι έκαναν γνωστή την δράση στους φίλους τους, στο σχολείο των παιδιών τους, στο αθλητικό σύλλογο της περιοχής τους, στο μπαράκι της γειτονιάς, στους συναδέλφους τους και μετά κάποιοι άλλοι άνθρωποι οργάνωσαν μια εκδήλωση, κάποιοι το επικοινώνησαν στο Fb, σχεδίασαν μια αφίσα, διοργάνωσαν ένα πάρτι, μία συναυλία, μια παράσταση, κάλεσαν τους γνωστούς τους.
Μετά κάποιοι άλλοι άνθρωποι, πήγαν στην εκδήλωση και πρόσφεραν είδη & τρόφιμα μαζί με άλλα καλούδια που τους φόρτωσαν κάποιο άλλοι άνθρωποι που βοηθούν εξ αποστάσεως. Έτσι δημιουργείται μια αλληλεπίδραση, επικοινωνία και κινητοποίηση διαφόρων ανθρώπων κ ειδικοτήτων που τελικά συνεργάζονται για ένα κοινό σκοπό. Να είναι καλά με τον εαυτό τους και να αισθάνονται χρήσιμοι.
Έχεις όφελος. Το κέρδος του να συμμετέχεις στις δράσεις της κοινωνικής κουζίνας του “άλλου ανθρώπου” με όποιο τρόπο διαλέξεις είναι πολύ μεγαλύτερο από το να γεμίσεις μερικά στομάχια με φαγητό.
Εξασκείς το μυαλό σου προσπαθώντας να βρεις νέες ιδέες, ανακαλύπτεις κρυμμένες σου δεξιότητες και γνωρίζεις νέους ανθρώπους.
Έλα στην παρέα του Άλλου Ανθρώπου, πρώτα για σένα..και μετά για τους άλλους
Eπειδη οσοι ειναι μακρια και θελουν να αγορασουν εισητηρια,μπορουν εδω γραφωντας τα ονοματα τους και την λεξη συναυλια.
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ 084/609402-35 και
IBAN GR7801100840000008460940235 Παναγουλα Πολυχρονοπουλου του Μιχαηλ
SWIFT / BIC: ETHNGRAA.
Paypal Account: https://www.paypal.me/oallosanthropos