Κυριακή, 4 Σεπτεμβρίου 2016

     ANAKOΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΙΔΗ ( ΤΣΑΝΤΕΣ,ΤΕΤΡΑΔΙΑ,ΚΑΣΕΤΙΝΕΣ Κ.Λ.Π) ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.


ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΝΕΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΦΕΤΟΣ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΕΣ ΚΑΘΩΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΧΡΕΙΑΖΩΝΤΕ ΟΛΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ,ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΣΟΜΑΤΟΘΟΥΝ ΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΕΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΕ.
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΣΕΜΠΤΕΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΠΛΑΤΑΙΩΝ 55 ΣΤΟΝ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟ  ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ (ΣΠΙΤΙ ΑΛΛΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ http://www.vrisko.gr/maps/diefthinsi/plataion-55-athina-metaksoyrgeio-attikis-10435)
ΜΑΖΕΥΩΜΑΣΤΕ ΟΣΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ,ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ,ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΜΑΣ ΣΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ,ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗ. ΟΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΛΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΗΝΤΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΜΑΘΗΣΗ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΣΕΜΠΤΕΒΡΙΟΥ ΟΠΟΙΟΣ -ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΙΔΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΕΡΑ,ΓΑΛΑΤΑ,,ΤΥΡΙ ΓΙΑ ΤΟΣΤ,ΨΩΜΑΚΙΑ ΧΥΜΟΥΣ,ΚΕΚΑΚΙΑ,ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ,ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΛΑΤΣΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου